Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

VOORSTELLINGEN

Het is vreemd en oneindig en het is geen zwart gat…

Zou jij het doen, zo’n chip in je hoofd? Een robot voor je laten koken? In een zelfbesturende auto stappen? Wordt alles beter, later? En zijn jij en ik er dan eigenlijk nog wel?

In Het is vreemd en oneindig en het is geen zwart gat zoekt Werktheater Ookfijn naar antwoorden op deze vragen. Want de toekomst lijkt misschien ver weg, ze is toch elke dag een stukje dichterbij. Je kunt er maar beter klaar voor zijn.

“SPACE-POD NATURELATION, YOU ARE READY TO TAKE-OFF”

Spel: Annemarie, Annette, Bernd, Erik, Hein, Matthijs D, Matthijs H, Roald & Rosa.
Regie: Denise & Hannegijs

Première: 2 juni 2022, VRIJDAG Theater

We speelden deze voorstelling ook op de opleiding Docent Theater in Leeuwarden.


Prima allemaal, maar kom niet aan mijn hondje

Een voorstelling over verandering. Wat doet een verandering met jou? Wat zou je willen veranderen? En wat mag er nooit meer veranderen? 

Begin 2021, middenin de lockdown, zijn we begonnen samen na te denken over de nieuwe voorstelling. Ieder vanuit diens eigen huis. Wie zou je graag willen spelen? Waar moet het over gaan? Uit die ideeën ontstonden scènes, en zo schreven we uiteindelijk het script. In april mochten we eindelijk weer samen repeteren, en vanaf juni konden we terecht op de mooie locatie van Pitch & Putt.

Spel: Annemarie, Annette, Bernd, Erik, Hein, Matthijs D, Matthijs H, Roald & Rosa.

Regie & spel: Denise & Hannegijs

Decor: Mathieu Keuter van Leeuwenborg

Première: 7 juli 2021, Pitch & Putt Groningen

Met dank aan: Bianca & Erwin van Pitch & Putt Groningen, Verhuisbedrijf Mast, Verhuisbedrijf Snel & Wel en het Vrijdag Theater.